Loading...

KAPACITETI MJESEČNIH VEZOVA U ACI MARINAMA

22 aci marine hrvatska slika

ADRIATIC CROATIA INTERNATIONAL CLUB

SEZONSKE MARINE

ACI marina Rab

ACI marina u gradu Rabu smjestila se u gradskoj luci što omogućava njenim posjetiteljima pristupačnost svih gradskih sadržaja.Sama marina opremljena je prema potrebama nautičarima-sadrži sve od restorana do radionice. Kapacitet marine jest 142 veza za brod u moru.

ACI marina Piškera

ACI marina Piškera smjestila se na istoimenom otoku u sklopu Kornata, omiljena je nautičarima jer se nalazi na pola puta kroz Nacionalni park Kornati. Kapacitet ove marine jest 118 vezova za brod u moru.

ACI marina Žut

Još jedna ACI marina koja je smještena na Kornatima. Žut je isključivo dostupan nautičarima stoga pruža savršen osjećaj privatnosti i mira. Ova marina prima plovila do 40m dužine. Kapacitet ove marine jest 120 vezova za brod u moru te 15 bova za sidrenje plovila.

CJELOGODIŠNJE MARINE

ACI marina Umag

ACI marina Umag smještena je u srcu atraktivnog zaljeva grada Umaga. ACI Umag je idealna destinacija za hedoniste željne aktivnog odmora jer se u neposrednoj blizini marine nalaze teniski tereni unutar kompleksa Stella Maris na kojima se održava prestižni ATP teniski turnir - Croatia Open. Umag je polazišna točka za sve nautičare zainteresirane za gastro i eno doživljaja obzirom da se u Umagu nalaze prestižni restorani,konobe i vinarije. ACI Marina Umag ponosi se Plavom zastavom i svojim nautičarima garantira besprijekornu čistoću te vrhunsku opremljenost i uslužnost ljubaznog osoblja. Kapacitet ove marine jest 475 vezova za brod u moru i 40 mjesta za smještaj plovila na kopnu za brodove dužine do 40 metara. Svaki vez ima priključak za struju i vodu.

ACI marina Rovinj

Rovinj je često nazivan istarskim draguljem. Taj šarmantan gradić ugošćuje novo konstruiranu ACI marinu koja ima pogled na Rovinj od kojeg ostajete bez daha. Marina će biti otvorena za nautičare početkom 2019. godine . Vrhunski i moderno opremljena marina u Rovinju teži ka tome da postane one-stop-shop odredište koje će svojim posjetiteljima pružati širok spektar usluga s najnovijim tehnološkim rješenjima te time postati prva ACI marina prestižne kategorije - pet sidara.Kapacitet ove marine će biti 192 veza za brodove prosječne duljine do 18 metara.

ACI marina Pula

Luka u Puli koristi se još od antičkih vremena, a u toj istoj smjestila se ACI marina. Nadomak pulske “Arene” i ostalih znamenitosti koje datiraju iz doba Antike. Prekrasna, sigurna i odlično opremljena marina u Puli pruža vam nezaboravno iskustvo koje vas vraća daleko u Povijest. ACI marina Pula ima kapacitet od 192 veza u moru koja zaprimaju plovila do 40m dužine.

ACI marina Pomer

Mjesto Pomer smjestilo se u najdublji dio Medulinskog zaljeva. Ova prekrasna marina pruža nautičarima sve što im je potrebno za njihova plovila - tehnički servis, dizalicu za plovila do 30 tona, automatiziran i čuvani kolni ulaz, parkiralište osobnih vozila, nove energetske ormariće na suhom vezu, prepumpnu stanicu za crpljenje otpadnih voda s plovila. Kapacitet ove marine jest 294 veza za brod u moru te 30 vezova za vez za brodova na kopnu.

ACI marina Cres

Cres je idealan odabir za ljubitelje netaknute prirode, aktivnog odmora i čistog mora. Prostrana marina može primiti i vrlo velike jahte, što Cres čini iznimno privlačnim pripadnicima svjetskoga jet-seta i uspješnim poslovnim ljudima. Kapacitet ove marine jest 461 vez za brod u moru za plovila i megajahte do dužine 40 metara.

ACI marina Opatija

Opatija je grad sa najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Marina smještena u Ićićima idealna je zbog zaštićenosti planinom Učka koja je odlična prepreka jakim vjetrovima poput bure te time pruža sigurnu luku za plovila dužine do 40 metara. Kapacitet ACI marine u Opatiji jest 283 veza za brod u moru te 35 vezova za brod na kopnu.

ACI marina Šimuni

Ova marina smještena je na samom ulazu u područje sjeverne Dalmacije - na otoku Pagu. Pag je specifičan otok zbog svojeg izgleda i vizura i pomanjkanja vegetacije zbog čega ga mnogi uspoređuju s površinom Mjeseca. Pag je poznat po paškoj čipki, siru, solanama i prekrasnim mediteranskim ambijentom stoga je idealna destinacija za hedoniste. Kapacitet ACI marine Šimuni jest 191 vez za brodove u moru te 45 vezova za brodove na kopnu.

ACI marina Jezera

ACI marina Jezera smještena je na otoku Murteru, u južnome dijelu uvale Jezera. S istočne strane zaštićena je valobranom što omogućava izvrsnu sigurnost za plovila tokom cijele godine. Kapacitet ACI marine Jezera jest 233 veza za brod u moru te 60 vezova za brod na kopnu.

ACI marina Vodice

Grad Vodice okružen je morem, a u gradskoj luci, u samom centru grada, smještena je ACI marina Vodice koja je zaštićena s dva valobrana. Pruža nautičarima i njihovim plovilima prije svega sigurno a zatim i nezaboravno iskustvo zbog toga što se nalazi u neposrednoj blizini restorana, znamenitosti te dvaju Nacionalnih parkova - Krke i Kornata. Kapacitet marine u Vodicama jest 382 veza u moru i 55 vezova za brod na kopnu.

ACI marina Skradin

Marina u Skradinu specifična je zbog vode koja je mješavina slatke i morske slane vode te ju to čini izvanrednom destinacijom za vlasnike drvenih plovila. Kapacitet ove jedinstvene marine jest 180 vezova za brod u moru. U neposrednoj blizini ACI marine Skradin smješteno je sidrište Vozarica koje ima kapacitet od 18 bova za plovila duljine do 15 metara,a otvorena je tokom cijele godine.

ACI marina Trogir

Marina u Trogiru smještena je preko puta stare gradske jezgre ovog šarmantnog gradića koji se odlikuje srednjovjekovnom arhitekturom pod zaštitom UNESCO-a. Kapacitet ACI marine Trogir jest 174 veza za brod u moru te 35 mjesta za smještaj plovila na kopnu.

ACI marina Split

Split je grad koji datira iz vremena Rimskog carstva. Njegova savršeno očuvana stara gradska jezgra priča iznova neispričane povijesne priče, skriva izvrsne restorane, vinske podrume te pruža savršen mediteranski ugođaj. ACI marina Split smjestila se u najljepšem dijelu gradske luke, a lukobran pruža savršenu zaštitu za plovila tokom cijele godine.Prihvatni kapacitet za plovila ove marine jest 318 vezova za brod u moru i 30 mjesta za plovila na kopnu.

ACI marina Milna

Milna je najzaštićenija, najljepša i najveća luka na otoku Braču. Smještena u uvali pruža sigurnost, vrhunsku opremljenost i garantirano nezaboravno iskustvo svojim nautičarima. Ova marina ima smještajni kapacitet od 170 vezova za brod u moru te 15 mjesta za smještaj plovila na kopnu.

ACI marina Vrboska

Vrboska je najmanje mjesto na otoku Hvaru. U vrbovačkoj luci smjestila se i ACI marina-zaštićena od vjetrova te je opremljena kako bi zadovoljila standarde i najzahtjevnijih nautičara. Marina ima smještajni kapacitet od 119 vezova u moru te 12 mjesta za smještaj plovila na kopnu.

ACI marina Korčula

Korčula je poznata pod nazivom “Mali Dubrovnik” zbog svoje specifične arhitekture grada opasanog zidinama. Marina u Korčuli pruža nezaboravan pogled na ovaj najbolje očuvani srednjovjekovni gradić na Mediteranu. U marini se nalazi 159 vezova za brod u moru dužine do 45 metara te 16 mjesta za smještaj plovila na kopnu.

ACI marina “Veljko Barbieri” Slano

Najmlađa u klubu ACI marina, nazvana u čast idejnog tvorca lanca ACI marina Veljka Barbieria, sagrađena je u prelijepom mjestu Slano nadomak Dubrovnika. Ova marina pruža nautičarima 193 veza za brod u moru.

ACI marina Dubrovnik

Najjužnije pozicionirana ACI marina smjestila se u legendarnom gradu - Dubrovniku. Velika marina koja svojim posjetiteljima pruža kvalitetu usluga na svjetskoj razini, posjeduje golf teren otvoren za nautičare usidrene u ACI marini Dubrovnik, prije svega pruža sigurno utočište za plovila do 60 metara dužine. Prihvatni kapacitet ove predivne marine jest 380 vezova u moru te 120 suhih vezova na kopnu.